Ga naar het hoofdmenu
Gratis verzending & retour vanaf €50

4 geheimen waarom wij meer lokaal moeten gaan winkelen

Shop lokaal Rotterdam

4 geheimen waarom wij meer lokaal moeten gaan winkelen

Lokaal winkelen is the way to go. Dat leuke kledingboetiekje om de hoek, die brillenzaak met de mooiste monturen. Maar ook de beeldend kunstenaar in je eigen straat. Deze lokale parels koester je. Je bent er zuinig op. Hier heb je nog 4 andere redenen waarom lokaal winkelen veel leuker is. Bonus: je doet het vanuit je luie stoel.

Lokale winkels maken het (online) straatbeeld onderscheidend. Ze voegen een onvervalste uitstraling toe, een bepaalde je ne sais quoi. En dat is dan ook de eerste reden.

1.     Lokale winkels zijn onderscheidend en authentiek

Als lokale winkels uit het (online) straatbeeld verdwijnen, verliezen wij als community authenticiteit, karakter en sfeer. Online ook? Ja! Online shoppen is eigenlijk gewoon winkelen in een lange, onophoudelijke straat. Het leven is al moeilijk genoeg, daarom heeft SLOCALY de leukste buurtwinkels gebundeld. Zo weet je altijd wat jouw buurt voor je in petto heeft.

Dus niet alleen de winkels die je ziet, ook de onzichtbare helden krijgen een podium. Misschien heeft jouw buurvrouw een interieurwebshop of schuilt er een vintage shop achter huisnummer 415. Je vindt het allemaal op onze community app. Nu volgt de verovering van Rotterdam, en daarna breiden we uit naar de andere steden.

2.     Steun jouw community

Hey, jij daar, helper in economische nood! Jij steunt eigenhandig jouw community door geld uit te geven bij lokale winkels. Jouw bijdrage zorgt voor meer banen, meer investeringen en meer groei. Zo kunnen ondernemers op hun beurt weer investeren in je buurt, wat zorgt voor groei en ontwikkeling van je stad.

3.     IT’S ALL ABOUT YOU

We vertelden je net over de authentieke straatjes. Nu is het tijd voor de enige echte. De pionier, de buurtheld, de filantroop, de cultuursnuiver(t). Voor lokale ondernemers ben je zoooo (ja, met 4 o’s) belangrijk. Onmisbaar zelfs. Je bent geen random reeks aan nummers achter elkaar. Lokale ondernemers nemen hun tijd om te achterhalen wat je precies wilt en nodig hebt. En adviseren je hierin als de experts die ze zijn. Ook die leuke anekdotes wil je niet missen!

4.     Lokaal = milieubewust

Of je nu in je eigen buurt winkelt of online; jij bent milieubewust bezig. Je laat je auto lekker staan en loopt naar de buurtwinkels. Winkel je online bij SLOCALY, dan krijg je te maken met onze simpele missie: wij bundelen de beste producten uit jouw buurt op SLOCALY. Oh, en onze bezorgers komen op de fiets, zodat jij een kleinere CO2-voetafdruk hebt!

Conclusie:  Yaaas, lokaal winkelen we must. Laten we de (on)zichtbare shops helpen door onze dinero, dinero te droppen! 

SHOP NU IN ROTTERDAM

Lees verder

SLOCALY x PIKE

SLOCALY x PIKE

Verkoop meer lokaal met SLOCALY

Verkoop meer lokaal met SLOCALY

Samen een sterker Rotterdam

Samen een sterker Rotterdam

Comments

Laat als eerste je comment achter