Ga naar het hoofdmenu
Gratis verzending & retour vanaf €50

Jouw Community Marketplace

Jouw Community Marketplace

Wat is SLOCALY?
SLOCALY is een online marketplace voor lokale ondernemers om hun producten tentoon te stellen aan potentiële klanten in de buurt en het gevoel van een community te versterken.

Vers van de pers

Je bent afgestudeerd aan het mode instituut in Rotterdam. Klaar om jouw brand te lanceren. Je gebruikt Instagram voor marketingdoeleinden: iedere dag nieuwe posts en stories, relevante mensen volgen. Je geniet enorm van de steun van je familie en vrienden, maar de verkoop blijft uit.. Tot je op een dag een dm krijgt van een oude kennis die jouw kledingstuk wil kopen. Eindelijk je eerste sale. Het pakketje is mooi ingepakt met persoonlijke elementen en PostNL, DHL of welk bedrijf dan ook verstuurt het voor je. Yes, job well done! Be proud.


Na je eerste sale besef je dat je veel tijd kwijt bent aan de rompslomp die komt kijken bij (brand)marketing en sales. Google, je beste vriend, overlaadt je met info, tips, e-books en talloze YouTube-video's over de beste marketing- en sales-technieken. Het voelt overweldigend en je weet niet waar je moet beginnen. Gelukkig kunnen we je vertellen dat je al goed op weg bent: je vertelt een verhaal door je merk, je kleding en je eigen stijl. En die authenticiteit is wat je nodig hebt om meer verkoop te genereren.

Waar gaat het dan mis?
Het is een vak apart om je merk aan een breder publiek te laten zien. Vragen als: hoe bereik ik nieuwe klanten in Rotterdam? Hoe moet ik op Google lokaal ranken? Hoe kan ik mijn Instagram-achterban vergroten met waardevolle volgers? Wat is de customer journey die mijn kopers afleggen? Hoeveel geld moet ik aan online marketing besteden? Wat is het verschil tussen SEO en SEA? En een click en click-through-rate? En precies bij deze vragen, en veel meer, kan SLOCALY jou helpen.


Alles dat met online marketing te maken heeft, nemen wij over van je. Sterker nog: we bieden je een arsenaal aan - van het bouwen van een SLOCALY webshop tot het thuisbezorgen van jouw producten. Zo houd jij meer tijd over voor het maken van je producten en het bouwen aan je merk.

Heb je nog twijfels of vragen? Stuur ons dan een bericht en we zullen binnen enkel minuten contact met jou opnemen.

Lees verder

Samen een sterker Rotterdam

Samen een sterker Rotterdam

Shop lokaal Rotterdam

4 geheimen waarom wij meer lokaal moeten gaan winkelen

Verkoop meer lokaal met SLOCALY

Verkoop meer lokaal met SLOCALY

Comments

Laat als eerste je comment achter